Beeld en concept












Organisatie Hoi.


Ontmoeting staat centraal. Ons Hoi team zorgt voor gekke/ aparte ontmoetingen op straat. Zij maken een dansje om mensen heen, of een griek geeft u een kus. Dit om de mensen te laten herinneren. Zodat zij thuis vertellen... wat ik nou toch heb meegemaakt....
Later hangen er dus flyers in de stad met de leus:
'Bent u ook door een Griek gekust?'


Het gaat plaatsvinden in ons restaurant. Een restaurant dat kan vliegen doordat hij vastzit aan een zappelin. Dit was goepswerk. Iedereen had zo zijn eigen taak, dat van mij was het creëren van werkgelegenheid voor werklozen. Met de bus die ik hierboven heb geschetst, halen wij mensen op die net uit een instelling komen, de gevangenis bijvoorbeeld. Deze geven wij dan meteen een kans om aan het werk te komen. Het is een soort intergratieproject, voor werkloze kunstenaars, entertainers, koks ed.
Wanneer men besluit om eens een kijkje te nemen in ons restaurant, wordt iedereen bij vreemde mensen aan tafel gezet. Zodat wij kunnen zorgen voor nieuwe contacten. En een hele nieuwe ervaring.
Omdat ons restaurant vliegt blijft het niet langdurig op één plek. Het kan zo ook in jouw stad komen! Dat merk je wel aan de mensen met ons hoi shirt aan. Dus let op!

Geen opmerkingen: